Καλωσήλθατε στο ιστολόγιο μας

Μέσα από τις σελίδες του blog και σε συνεργασία με το σύλλογο των διδασκόντων, θα αναρτούνται νέα, ανακοινώσεις και δραστηριότητες του σχολείου από όπου θα μπορούν να ενημερώνονται οι γονείς και οι μαθητές.

Οι απόφοιτοι του σχολείου, θα μπορούν να ανατρέχουν σε παλαιότερες αναρτήσεις της εποχής όπου ήταν οι ίδιοι μαθητές του σχολείου και να θυμηθούν τους δασκάλους, τους συμμαθητές καθώς και τα γεγονότα εκείνης της περιόδου μέσα από το φωτογραφικό υλικό και τις αναρτήσεις.

Οποιαδήποτε πρόταση σχετικά με το blog, τις αναρτήσεις ή το φωτογραφικό υλικό είναι πάντα ευπρόσδεκτες.


Ευχαριστούμε για το χρόνο σας... καλή πρόοδο στους μαθητές.

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ


Τη Δευτέρα 6/10/2014 γιορτάστηκε στο σχολείο μας η «Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού» με θεματικό άξονα « Ρατσισμός και Διαφορετικότητα, όλοι διαφορετικοί και όλοι ίσοι». Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με προβολή βίντεο που είχαν σαν θέμα τους τη διαφορετικότητα αλλά και τον ρατσισμό στον αθλητισμό. Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση, ενώ οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν κολάζ και αφίσες σχετικές με το θέμα.

Στο δεύτερο μέρος των εκδηλώσεων τα παιδιά συμμετείχαν σε αθλητικές δραστηριότητες- παιχνίδια και αθλήματα – ανάλογα με την ηλικία τους.



















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου